perjantai 6. syyskuuta 2013

♥ Hello again ♥

hei.

Ei, en ole unohtanut nukkeilua, enkä myöskään tätä blogia. Yksinkertaisesti olen vain niin laiska, etten ole jaksanut tehdä tänne yhtään mitään.
Nukkerintamalla on tapahtunut kaikenlaista, nukkeja on lähtenyt, mutta myös tullut. Täällä majailevat tällä hetkellä kaksi Pullippia, Seila ja Barasuishou, kaksi Dalia, Phoebe ja Tezca, sekä ainoana miekkosena Taeyang Horizon. Nimet ovat edellämainitussa järjestyksessä Cyanide, Samara, Ivy, Jenna ja Vince.


Tulen luultavasti toivottavasti postaamaan lähiaikoina enemmän, sillä nukkeinto on nyt taas nousussa kohti taivasta. Nukkeintoa lisää entisestään se, että tilasin pari viikkoa sitten Plasticpopista uuden Pullipin, sekä obitsun. Harmi, että unohdin ottaa pakettiin mukaan lisäkäsiä, mutta tilaan ne seuraavalla kerralla, kun aion laittaa nukkejuttuihin rahaa.
Postaan viimeistään sitten, kun uusi nukke saapuu, sillä pakettikuvat kiinnostavat luultavasti aika monia. Siitä lähtee edelleenkin, toivottavasti nukkebloggailuni sitten "virallisesti" käyntiin, mielellään tiheämmän postailutahdin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti