lauantai 21. syyskuuta 2013

♥ Cuteness Overload ♥

Heeei!

Itseasiassa minun olisi pitänyt tehdä tämä postaus jo viikko sitten antakaa anteeksi. mutta tässä tämä nyt viimein on. Kuvia ei ole kamalasti, mutta lupaan hyvittää sen vielä joskus. Oikeasti. ;__;
Kiitos muuten ihan mielettömästi siitä, että teitä lukijoita on minun mittapuullani jo todella paljon, vau! ♥ En olisi uskonut, että tällä hitaalla postaustahdilla yhdistettynä siihen, että postauksia on vasta pari, saisin jo 13 lukijaa! Kiitos kaikille teille. Piristätte todella paljon ja annatte motivaatiota bloggaamiseen.

Mutta, aikailematta päästän teidät nyt siihen osuuteen, jota joku on ehkä osannut jo odottaakkin.


May I introduce


the new doll

Miu.

Voi blogger .. kiitos kun pilasit jo valmiiksi huonolaatuisia kuvia vielä lisää ♥

Sain siis viime viikon perjantaina, 13.9.2013, kokea iloisen yllätyksen koulusta tullessani, kun sängylläni odotti suurehko pahvilaatikko, jossa kyseinen neiti oli matkustanut suuresta Saksasta tänne pohjoiseen saakka. Nukke on siis malliltaan Pullip Miku Hatsune, jonka tilasin Plasticpopista jota suosittelen lämpimästi, sillä tullivaaraa ei ole, enkä voisi olla valintaani enää tyytyväisempi. Miulle oli täällä jo valmiina uusi peruukki, sillä tiesin että stock sukkaa laadullaan heti. Ja niinhän se tosiaan tekikin, heti sillä sekunnilla, kun sain nuken laatikosta irrotettua. Takatukka sojotti yhtenäisenä töyhtönä suoraan taaksepäin.


Miu on ihana. ♥ Tästä neidosta selviää tulevaisuudessa enemmän, kunhan voin "tutustua" nukkeen vielä enemmän. Voin sanoa kyllä sen verran, että tytön luonnetta huokuu jo tuosta suloisesta ja viattomasta ulkonäöstä.

Saa nähdä mitä keksin seuraavaksi kerraksi, mutta ainakin yritän kehittää jotakin kivaa, jolla voisin esitellä kaikki nukkeni blogin lukijoille!

8 kommenttia: