sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Friends forever

Aye!
Nukkeintoa on ollut taas enemmän ja vähemmän viimeaikoina mutta yksi asia on varma - viime postauskerrasta on aivan liian kauan! D:
Synkän talven jälkeen olen kuitenkin taas täynnä uutta energiaa nukkeilun suhteen. Olihan tässä välissä muutamia aurinkoisia päiviäkin, mutta eihän silloin tullut tietenkään mentyä kuvaamaan. En malta odottaa kesää, josko vihdoin tulisi lähdettyä kauemmas kuvaamaan, sillä tiedän muutaman tosi houkuttavan kuvauspaikan. (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Nukkeperheessä ei oikeastaan ole kamalan radikaaleja muutoksia tapahtunut. Ichigo on saanut uudet chipit, peruukin ja obitsun, ja ennen joulua tänne muutti pitkäaikaisin grail-nukkeni Pullip Rida nimeltään Ruby, jonka ostin Nikyltä. Kiitos hänelle vielä siitä *sobsob* (づ ̄ ³ ̄)づ ♥ Kuvia Rubysta tulee myöhemmin.

Tänään päädyin ottamaan pari otosta rakkaista dalineideistäni Ichigosta ja Ivysta.




4 kommenttia:

  1. oiii kerrassaan syötävän suloisia nuo kuvat! n__n Todella ihania neitokaisia :3 Hyvä että nukkeintosi on palaamassa (niin on myös munkin!!), toivottavasti postaat taas pian, en malta odottaan :3 Ja kuvaahan Ruby neitosta pian, onneksi tyttö pääsi hyvään kotiin sinne! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiitos! ♥ Itsekin oon tyttöihin aikalailla tyytyväinen nyt hehe. n__n Postailua koitan tosissaan lisätä vähän enemmän, josko tää blogi tästä kerrankin oikeasti virkoaisi. :'D Kiitos vielä!

      Poista
  2. Oi suloisia kuvia ♥ molemmat dalit ovat aivan liian ihania^^!

    VastaaPoista